Vakantiehuis in prachtig Oostvoorne
Aan de Molendijk in Oostvoorne staat het vakantiehuis De Leilinde. Dit vakantiehuis biedt mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen.
Verder lezen

Wat is er te doen in de omgeving van Oostvoorne?

Het gebied biedt veel fiets- en wandelmogelijkheden; vanuit De Leilinde bieden wij u comfortabele huurfietsen. Oostvoorne is een dorp met 7.710 inwoners en heeft een bescheiden, maar gezellig centrum waar o.a. supermarkten, drogisterijen, kappers, kledingwinkels, bloemisten, bakkers en delicatessenzaken gevestigd zijn. Ook zijn er wat resten van middeleeuwse gebouwen of gebouwen die anderszins de moeite waard zijn om langs te fietsen of te wandelen, zoals De Burcht, Dorpskerk en de Steenoven aan het Brielse Meer. In het centrum maar ook daarbuiten bevinden zich een aantal leuke restaurantjes waar u goed kunt eten, zoals Restaurant De LandbouwRestaurant Eus. Ook een unieke locatie is duurzaam Restaurant Aan Zee dat de gerechten op ambachtelijke wijze bereidt. Oostvoorne en omgeving kent een wijds gebied waar uitstekend gewandeld of gefietst kan worden. Op de website van het Zuid-Hollands Landschap vindt u meerdere wandel en fietsroutes en kunt u ook een speciaal E-book gratis bestellen. Oostvoorne ligt aan de rand van de Tweede Maasvlakte. Daar is ook een mooi strand aangelegd waar de zonaanbidders bij het eerste zomerse zonnestraaltje al te vinden zijn. Ook zijn daar vaak zeehonden te spotten.

Het, circa 6 kilometer verderop gelegen, badplaatsje Rockanje heeft het mooiste strand van Voorne met moderne strandtenten waar het goed toeven is zoals  Verso  Beachclub of Havana Beachclub.

In de buurt van Oostvoorne: