Vakantiehuis in prachtig Oostvoorne
Aan de Molendijk in Oostvoorne staat het vakantiehuis De Leilinde. Dit vakantiehuis biedt mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen.
Verder lezen
achterzijde.jpg
voorzijde.jpg
« »

Cultuur en natuur vanuit uw vakantiehuis in Oostvoorne

Aan de Molendijk in Oostvoorne staat het vakantiehuis De Leilinde. Dit vakantiehuis is een dijkhuis uit de negentiende eeuw dat onlangs nog helemaal is gerenoveerd. Een compleet huis waar u met kleine en grote gezelschappen kunt genieten van alles wat Oostvoorne en omgeving te bieden heeft. Aan de achterkant van het huis ligt een gezellige veranda om tot ’s avonds laat de rust van de landelijke omgeving op u te laten inwerken. U kijkt uit op een, tot in de puntjes verzorgde, achtertuin. De woning is zeer efficiënt ingedeeld en biedt ruimte aan 4 tot maximaal 9 personen. Door deze handige indeling blijft de knusheid van dit huis, ook bij gebruik van 4 personen, gegarandeerd. Deze woning biedt gasten een heerlijk vakantieverblijf, maar ook gezinnen die langer in Oostvoorne willen verblijven, kunnen dit huis huren.

Cultuur snuiven en genieten van de natuur
Het Zuid-Hollandse dorpje Oostvoorne ligt dichtbij strand, bos en duinen omringd met mooie fietspaden door de natuurgebieden. Vanuit vakantiehuis De Leilinde krijgt u de mogelijkheid om comfortabele fietsen te huren. In de omgeving van Oostvoorne liggen tal van historische bezienswaardigheden, zoals de vestingstadjes Brielle en Hellevoetsluis. Een prima uitvalsbasis om het eiland Voorne-Putten te ontdekken maar ook om uitstapjes naar Zeeland te maken.